Küçük Çocuk, Maganda Kurbanı Oldu - Son Dakika
Güncel

Küçük Çocuk, Maganda Kurbanı Oldu

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Üçkaraağaç köyünde, ailesiyle birlikte nişan törenine katılan 8 yaşındaki çocuk, boynu ve omuzuna kurşun isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

03.08.2015 11:39

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Üçkaraağaç köyünde, ailesiyle birlikte nişan törenine katılan 8 yaşındaki çocuk, boynu ve omuzuna kurşun isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay, dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Fransa'da inşaat işçisi olarak çalışan Necmi ve Nurgül çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan Şevket Kurumal, ailesiyle birlikte yakınlarının Üçkaraağaç köyünde nişan törenine katıldı. Talihsiz çocuk, burada törene katılanların havaya açtığı ateş sonucu yaralandı. Törendekiler tarafından araçla önce Sivas'a götürülen minik Şevket, buradan da ambulansla Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Gurbetçi çocuğun cenazesi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Törene katılanlar, küçük çocuğun vurulduğu sırada yaklaşık 15 kişinin havaya ateş açtığını belirtirken, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 69 yaşındaki A.A. adlı şahsın ise gözaltına alındığı bildirildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçük Çocuk, Maganda Kurbanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement