Kümder Operasyonu'nda 7 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Kümder Operasyonu'nda 7 Tutuklama

Kümder Operasyonu\'nda 7 Tutuklama

KAYSERİ'de FETÖ/PYD soruşturması nedeniyle gözaltına alınan aralarında öğretmen, zabıt katipleri ve koruma infaz memurlarının da bulunduğu 10 kişiden 7'si tutuklandı.

09.08.2016 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYSERİ'de FETÖ/PYD soruşturması nedeniyle gözaltına alınan aralarında öğretmen, zabıt katipleri ve koruma infaz memurlarının da bulunduğu 10 kişiden 7'si tutuklandı.

Cumhuriyet Savcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu tarafından 2016/29376 dosya kapsamında FETÖ/PYD üyesi olmak, 2012 yılında zabıt katipliği sınavında usulsüzlük yapmak iddiasıyla Kayseri Üniversite Mezunları Derneği üyesi 10 şüpheli, 1 hafta önce gözaltına alındı. Şüpheliler dün nöbetçi sulh mahkemesine çıkarıldı. Saat 03.00 sıralarında biten duruşma ardından ortaokul müdürü İhsan Kutlu, öğretmenler; Tuna Altınışık, Oğuz Ertaş, İbrahim Tüfekçi, Ercan Yavuzaslanoğlu ve Yavuz Atlı ile infaz koruma memuru Atilla Ersoy tutuklandı. Şüphelilerden adliyede memur Ahmet Sarıdağ, zabıt katipleri Hüseyin Koçyiğit ile Atalay Bozbağ adli kontrol şartıyla salıverildi.

HACI BOYDAK'IN GÜLEN'LE ÇEKTİRDİĞİ SOSYAL MEDYADA

FETÖ soruşturmasında geçen günlerde ikinci kez tutuklanan Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın yıllar önce Fetullah Gülen ile ABD'de çektirdiği fotoğraf sosyal medyada paylaşılırken, yerel gazetelerde  de yayınlandı. Boydak ailesinin bir yakını tarafından sosyal medyaya sızdırılan fotoğrafın, TEM ve KOM şubeleri tarafından Kayseri'de yürütülen soruşturmada Hacı Boydak'ın dosyasına kanıt olarak konulacağı ifade edildi.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kümder Operasyonu'nda 7 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement