Kundaklanan Ana Sınıfı Onarıldı - Son Dakika
Güncel

Kundaklanan Ana Sınıfı Onarıldı

Kundaklanan Ana Sınıfı Onarıldı

Viranşehir'de 15 Nisan'da kimliği belirsiz kişilerce kundaklanan Mehmet Akif Ersoy Ana Sınıfı onarılarak tekrar hizmete açıldı.

21.04.2015 12:38

Viranşehir'de Hürriyet Mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ana Sınıfı gece kundaklanmış, yangını gören vatandaşlar hemen polis ve itfaiyeye haber vermişti. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yangın söndürülmüş, geri hiçbir şey kalmamıştı. Viranşehir Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre, yaşananlar karşısında hemen harekete geçen Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yanan ana sınıfı çok hızlı bir şekilde onarımdan geçirdi.

SAĞIR: EĞİTİM YUVALARINA SAHİP ÇIKIN

Okulun zarar görmesinden dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu dile getiren Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır şunları kaydetti: "Son zamanlarda okullarımız çeşitli şekillerde çok zarar görüyor. Okullarımızda tedbir almamıza rağmen bunun önüme geçemiyoruz. Bu sorunu sadece bizlerin girişimleri ile çözülemez. Bu okullar bizim ve burada çocuklarımız okuyor. Bütün hemşerilerimden rica ediyorum. Okullarınıza sahip çıkın. Yanan sınıfımızı evlatlarımızın eğitiminin aksamaması için hemen onarımdan geçirdik. Minik yavrularımız için yeni oyuncaklar ve oyun grupları aldık. İnşallah bundan böyle eğitim yuvalarına zarar verilmez." Okul yönetimi ile sınıfı inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü okul müdüründen bilgi aldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kundaklanan Ana Sınıfı Onarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement