Kurban Pazarlarında Arife Yoğunluğu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kurban Pazarlarında Arife Yoğunluğu

31.08.2017 15:07

Kurban Bayramı arifesinde Iğdır'daki hayvan pazarında hareketlilik yaşanıyor.

Kurban Bayramı arifesinde Iğdır'daki hayvan pazarında hareketlilik yaşanıyor.

İlçe ve köylerden Iğdır Hayvan Pazarı'na kamyonetlerle kurbanlıklarını getiren besiciler, 'arife'yi berekete dönüştürmenin çabasını harcadı.

Sabah saatlerinden itibaren yakınlarıyla hayvan pazarına gelen vatandaşlar ise bütçelerine uygun kurbanlık bulabilmek için gezdi.

Son güne kalan alıcılar, fiyatları 4 ile 10 bin lira arasında değişen büyükbaş ve 600 ile bin 200 lira arasında değişen küçükbaş hayvanları alabilmek için besicilerle pazarlık yaptı.

Besici Aydın İrem yaptığı açıklamada, pazardaki arife yoğunluğu ve bereketinden memnun olduklarını aktardı.

Elinde az sayıda küçükbaş kurban kaldığını anlatan İrem, "Son bir haftadır yoğun bir kurban satışı yaptık, elimizde az sayıda hayvan kaldı. 100 tane küçükbaş hayvan getirmiştim, şimdi 6 tane kaldı. Pazar yoğunluğu bize bu yıl bereket getirdi." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Pazarlarında Arife Yoğunluğu - Son Dakika


Advertisement