"Kürşat Başar Dörtlüsü" On Beş Günde Bir Orient Bar Sahnesi'nde - Son Dakika
Güncel

"Kürşat Başar Dörtlüsü" On Beş Günde Bir Orient Bar Sahnesi'nde

"Kürşat Başar Dörtlüsü" On Beş Günde Bir Orient Bar Sahnesi\'nde

Pera Palace Hotel Jumeirah, "Kürşat Başar Dörtlüsü" ile renklendirdiği geleneksel caz gecelerinde 3. Sezona merhaba diyor.

16.09.2013 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pera Palace Hotel Jumeirah

120 yılı aşkın süredir İstanbul'un elit hanımefendi ve beyefendilerini ağırlayan Pera Palace Hotel Jumeirah, "Kürşat Başar Dörtlüsü" ile renklendirdiği geleneksel caz gecelerinde 3. Sezona merhaba diyor. 20 Eylül Cuma günü ilk konserlerini verecek olan grup on beş günde bir her Cuma Pera Palace Hotel Jumeirah'nın efsanevi mekânı Orient Bar'da sahne alacak.

Yazar, gazeteci, televizyon programcısı kimliklerine müzisyen kimliğini de ekleyerek kendisiyle aynı adı taşıyan "Kürşat Başar Dörtlüsü" grubunu kuran ve müzik sektöründe başarılarıyla adından söz ettiren Kürşat Başar, Türk ve yabancı parçaların caz versiyonlarını Eylül ayından itibaren Pera Palace Hotel Jumeirah Orient Bar'da yorumlamaya devam ediyor. Grubun saksafonunda yer alan Kürşat Başar, muhteşem caz performanslarını piyanoda Burçin Büke, basta Uğur Yalçın, davulda İzzet Hiçkalmaz ve benzersiz sesiyle solistlik yapan Ayşen ile sergiliyor.

"Kürşat Başar Dörtlüsü"nü Pera Palace Hotel Jumeirah'da dinlemek isteyenler, dilerlerse geceye Agatha Restoran'da sunulan zengin lezzetleri deneyimleyerek başlayabilirler.

Caz akşamlarına olan yoğun talep dolayısıyla rezervasyon yaptırmanız önerilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kürşat Başar Dörtlüsü' On Beş Günde Bir Orient Bar Sahnesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement