Kursiyerler Göz Kamaştırdı - Son Dakika
Güncel

Kursiyerler Göz Kamaştırdı

Kursiyerler Göz Kamaştırdı

Bornova Belediyesi'nin Hobi ve Beceri Edindirme Kursları'nda eğitim alan yüzlerce Bornovalı, sahneye çıkmanın ve eserlerini sergilemenin heyecanını yaşadı.

15.07.2015 18:10  Güncelleme: 18:11

Bornova Belediyesi kursiyerlerinin sahne ve sergi heyecanı

Özel günlerinde kursiyerlerin yanında yer alan Başkan Atila, bu tip kurslara ve eğitimlere yapılan yatırımların en az fiziki çalışmalar kadar önemli olduğuna dikkat çekerek, tüm Bornovalıları pek çok branşta açtıkları kurslardan yararlanmaya davet etti.

Bornova Belediyesi'nin Hobi ve Beceri Edindirme Kursları'nda eğitim alan kadın-erkek, yaşlı-genç-çocuk yüzlerce Bornovalı, sahneye çıkmanın ve eserlerini sergilemenin heyecanını yaşadı. Bale, keman, piyano, klarnet ve bağlama eğitimi alan kursiyerleri 9 aylık kurs süresince öğrendiklerini ailelerininin karşısında ortaya koydu. Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi ile Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu'ndaki yıl sonu gösterilerinde özellikle minikler ortaya koydukları performansla büyük alkış aldı.

Resim, seramik, iğne oyası, takı tasarım, el sanatları ve fotoğraf kursunu bitiren kursiyerlerin eserleri ise Bornova Belediyesi Kent Arşivi ve Müzesi'nde sergilendi. Birbirinden güzel çalışmalar büyük beğeni topladı. Ortaya koydukları el emeği ürünleri sergileyen ve çoğu kadın olan kursiyerler satış yapıp, ev ekonomilerine katkıda da bulundu.

Kursiyerlerin heyecanına ortak olan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu tip kurslara ve eğitimlere yapılan yatırımların en az fiziki çalışmalar kadar önemli olduğunu söyledi. Tüm Bornovalıları pek çok branşta açtıkları kurslardan yararlanmaya davet eden Başkan Atila, "Kurslarımız yoğun ilgi ve çok başarılı geçti. Sahnede gösterilen performans ve sergilenen ürünler bunun göstergesi. Tüm kursiyerlerimizi ve eğitmenlerimizi kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kursiyerler Göz Kamaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement