Kütahya'da Muhtar, Arkadaşını Tüfekle Vurarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Muhtar, Arkadaşını Tüfekle Vurarak Öldürdü

Kütahya\'da Muhtar, Arkadaşını Tüfekle Vurarak Öldürdü

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, ailevi bir meselesi yüzünden köy muhtarı arkadaşını tüfekle vurarak öldürdü. Zanlı jandarma tarafından gözaltına alındı. Muhtar, daha önce tartıştığı arkadaşının evine giderek tüfekle saldırdı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi, ancak maalesef kurban kurtarılamadı. Cinayetin ailevi bir mesele yüzünden işlendiği iddia ediliyor.

20.07.2023 12:20

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, iddiaya göre ailevi bir meselesi yüzünden köy muhtarı arkadaşını tüfekle vurarak öldürdü. Zanlı jandarma tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kayaköy Muhtarı L.G., daha önce tartıştığı arkadaşı Servet Yılmaz'ın (42) evinin kapısını sabaha karşı çaldı. Muhtar, kapının açılmasının ardından yanında getirdiği tüfekle Yılmaz'ın üzerine kurşun yağdırdı. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vurulan Servet Yılmaz ambulansla Gediz Devlet Hastanesine kaldırıldı, ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Muhtar Levent G., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Cinayetin ailevi bir mesele yüzünden işlendiği iddia edildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Muhtar, Arkadaşını Tüfekle Vurarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement