Kütahya'da Tır Öğrenci Minibüsüne Çarptı: 27 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kütahya'da Tır Öğrenci Minibüsüne Çarptı: 27 Yaralı

Kütahya\'da Tır Öğrenci Minibüsüne Çarptı: 27 Yaralı
19.03.2014 16:32  Güncelleme: 17:02

Kütahya'da lise öğrencilerinin içinde bulunduğu minibüse TIR çarptı. Kazada minibüs şoförü ile araçta bulunan 26 öğrenci yaralandı.

Kütahya'nın Altıntaş İçesi yakınlarında lise öğrencilerinin içinde bulunduğu minibüse TIR çarptı. Altıntaş- Uşak karayolunda meydana gelen kazada minibüs şoförü ile 26 öğrenci yaralandı.

26 ÖĞRENCİ VE ŞOFÖR YARALANDI

Kaza bugün sabah saatlerinde Altıntaş- Uşak karayolunda meydana geldi. İlçeye taşımalı sistemle eğitim gören ortaokul ve lise öğrencilerini getiren Ahmet Karapınar yönetimindeki 43 VH 101 plakalı minibüse, köy yolundan ana yola çıktığı sırada Eyüp İncedayı'nın kullandığı 34 BDG 72 plakalı TIR çarptı. Kazada araçta bulunan 26 öğrenci ile minibüs şoförü Ahmet Karapınar yaralandı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Yaralı 20 öğrenci Altıntaş Devlet Hastanesi'ne götürüldü, minibüs şoförü Ahmet Karapınar ile Hatice Kırgöz, Feride Kırgöz, Emine Nur, Havva Durgut, Ayşe Kara ve Samet Özkardeş de ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Tır Öğrenci Minibüsüne Çarptı: 27 Yaralı - Son Dakika


Advertisement