Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Kutlu Doğum Etkinliği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Uğur Mumcu Meydanında toplanan kalabalık -Adana Koordinatörü İsa Emre'nin konuşması -Kürtçe ve Türkçe ilahiler seslendirlmesi Kutlu Doğum Haftası Adana'da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi Adana'da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

03.04.2016 18:09

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Uğur Mumcu Meydanında toplanan kalabalık

-Adana Koordinatörü İsa Emre'nin konuşması

-Kürtçe ve Türkçe ilahiler seslendirlmesi

Kutlu Doğum Haftası

Adana'da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi

Adana'da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

Uğur Mumcu Meydanında düzenlenen etkinlik, Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı.

Platformun Adana Koordinatörü İsa Emre, yaptığı konuşmada, 2009 yılında kurulan platformun her yıl Türkiye'nin birçok noktasında Kutlu Doğum etkinliği düzenlediğini belirterek, bu yıl da 300'den fazla noktada bu etkinliğin gerçekleşeceğini söyledi.

Her yıl kutlamadaki temanın değiştiğini, bu yılki temanın "vahdet kardeşlik rehberi" olarak belirlendiğini ifade eden Emre, şunları söyledi:

"Bu etkinliği kutlamamızdaki amacımız, Allah'ın resulünün getirdiği kutlu mesajın anlaşılması ve doğru bir şekilde algılanmasını sağlamaktır. Fert, aile, toplum, devlet ve ümmet olarak yaşadığımız sorunların, sıkıntıların temelinde Hz. Peygamber'i hakkıyla anlamayışımız vardır. İslam coğrafyası olarak kan ağlıyoruz. Sayımız az değil, güçsüz de değiliz ama bölük pörçük olmuşuz, birbirimizden habersiz, birbirimizi tanımıyor, bir araya gelemiyoruz. Düşman bunu fırsat biliyor, aramızdaki ihtilafları kaşıyor ve ümmetin her gün kan ağlayan beldelerine bir yenisi ekleniyor. Rabbim aramızdaki muhabbeti artırsın."

Kürtçe ve Türkçe ilahiler seslendirilen etkinlik, duaların okunmasıyla sona erdi.

Kutlu Doğum Etkinliği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement