Kuyumcudan Hırsızlık İddasına 3 Gözaltı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kuyumcudan Hırsızlık İddasına 3 Gözaltı

Kuyumcudan Hırsızlık İddasına 3 Gözaltı
27.07.2013 11:23  Güncelleme: 12:17

Gaziantep'te, müşteri gibi girdikleri kuyumcuda, bin 500 lira değerinde altın bileklik çaldığı iddia edilen 3 kadını polis yakaladı.

Gaziantep'te, müşteri gibi girdikleri kuyumcuda, işyeri sahibini oyalayarak bin 500 lira değerinde altın bileklik çaldığı iddia edilen 3 kadın, kıyafetlerini değiştirdikleri sırada polis tarafından yakalandı.

Olay, dün öğle saatlerinde Şahinbey İlçesi Gaziler Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, altın bileklik almak için bir kuyumcuya giren 3 kadın, işyeri sahibinden bileklik modellerini göstermesini istedi. Tezgah üzerine konulan bileklikleri inceleyen 2 şüpheli, işyeri sahibini oyalarken, diğer şüpheli ise baktığı bir bilekliği çantasına koydu. Kuyumcudan çıktıktan sonra kaçmaya başlayan kadınlardan şüphelenen işyeri sahibi, bilekliğin çalındığını fark edince polisten yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede inceleme yaptı. Verilen eşkale uygun G.F., B.K. ve S.D., kıyafetlerini değiştirdikleri sırada polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuyumcudan Hırsızlık İddasına 3 Gözaltı - Son Dakika


Advertisement