Lacoste'un 7. "Holiday Collector" Serisi - Son Dakika
Güncel

Lacoste'un 7. "Holiday Collector" Serisi

Lacoste\'un 7. "Holiday Collector" Serisi

2012 Yılbaşı Koleksiyonu için Lacoste ve ünlü Brezilyalı tasarımcı Campana kardeşler bir araya geliyor.

21.12.2012 11:46

Lacoste'un 7. "Holiday Collector" serisi kapsamında Lacoste'ın ikon haline gelen polosunu yorumlayan Campana kardeşler daha önceden Lacoste'un 4. "Holiday Collector" serisi için Lacoste ile işbirliği yapmıştı.

2003 yılında farklı kaplama yöntemlerini araştırırken Fernando ve Humberto Campana farklı materyalleri yuvarlamaya dayalı yeni bir yöntem geliştirdiler. Başlarda Sushi bu yöntemin takma adı olarak konuşulurken, çok geçmeden koleksiyonun adı haline geldi. Brezilyalılar için Japon mutfağının en sembolik unsurunun Sushi olması ve yuvarlanan ve kaplanan her şeyin tasarımcılara Sushiyi hatırlatması ise koleksiyonun isminin Sushi olarak kalmasının nedenini oluşturuyor. Kadınlar için tasarlanan özel poloda sol göğüs bölgesinde rengârenk timsahlardan oluşan birbirine bağlı sushi halkaları yer alıyor. Erkekler için ise tasarlanan özel poloda siyah veya beyaz timsahlardan oluşan tek bir sushi halkası sol göğüs tarafını süslüyor.

Fernando ve Humberto Campana Lacoste' a ait materyallerin farklı kullanımları ve tasarımları açısından önce bir araştırma gerçekleştirdi. Gerekli ilhamı almak için markanın kökenlerine ve markaya dair araştırmalar yaptı ve insanlara markayı sorup fikirlerini, bakış açılarını öğrendi. Tasarımcı Fernando ve Humberto Campana Brezilya' da geçen çocukluk ve gençlik yıllarından ilham alarak tasarladıkları bu özel koleksiyonu Lacoste severler ile buluşturuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lacoste'un 7. 'Holiday Collector' Serisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement