Ladik Gençlik Kültür Merkezi İnşaatı - Son Dakika
Güncel

Ladik Gençlik Kültür Merkezi İnşaatı

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ladik Gençlik Kültür Merkezi inşaatını gezerek, çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı.

24.10.2017 16:03

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ladik Gençlik Kültür Merkezi inşaatını gezerek, çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Özbalcı, gençlerin sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirecekleri, boş vakitlerini değerlendirecekleri modern bir yapıyı Ladik'e kazandırdıklarını ifade etti.

Gençlik Kültür Merkezi'nin gelecek yıl mart ayında hizmete gireceğini belirten Özbalcı, şu bilgileri paylaştı:

"Gençlerimizin verimliliğini artırmak, sosyal ve kültürel yönde ilerletmek, okumaya ve araştırmaya sevk etmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığımızca ilçemize Gençlik Kültür Merkezi kazandırıyoruz. İki katlı olarak inşa edilen ve gençlerin boş zamanlarını farklı aktivitelerle değerlendirebileceği modern bir yapıya sahip merkezde, dans ve folklor salonu, bilgisayar işliği, müzik işliği, plastik sanatlar işliği, zeka oyunları işliği, kütüphane, sosyal aktivite odası, sergi salonu, çok amaçlı salon, derslik ve kütüphane ile kafeterya yer alacak.

Ladik gençliğinin sosyal ve kültürel yaşantısına yön verecek merkezde çalışmalar şu an hızla devam ediyor. İlçemize gençlik ve spor hizmetlerinin kazandırılmasını sağlayan ve her konuda destek veren eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ladik Gençlik Kültür Merkezi İnşaatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement