"Lazer Teknolojileri" için ünlü doktorlar İstanbul'da buluştu - Son Dakika
Güncel

"Lazer Teknolojileri" için ünlü doktorlar İstanbul'da buluştu

"Lazer Teknolojileri" için ünlü doktorlar İstanbul\'da buluştu

İnnova Medikal, en yeni teknolojileri tanıttığı "Klinik Uygulamalarda Yeni Gelişmeler" konulu konferansı ile Hilton İstanbul Bosphorus'ta dünyaca ünlü doktorları konuk etti.

12.03.2016 10:33  Güncelleme: 16:08

Estetik, güzellik ve dermatoloji alanında tıp dünyasının profesyonellerine, "En yeni teknoloji ve ürünleri" ulaştırma hedefiyle hizmet veren İnnova Medikal, 1970 yılından bu yana, tüm dünyaya en gelişmiş lazer teknolojilerini sunan Amerikan Candela markasının Türkiye temsilciliğini sürdürüyor.

Dr. Jayant Bhawalkar, Prof. Dr. Thomas M. Proebstle, Dr. Ali Kerim Diler ve Derm. Dr. Güneş Ertürk'ün konuşmacı olarak yer aldığı konferansta; Estetik, Güzellik ve Dermatoloji  alanında kullanılan dünyadaki en ileri lazer teknolojileri; Pulse Dye lazeri "Vbeam" ile dünyada ilk ve tek çift dalga boylu pikosaniye lazeri "Picoway" teknolojileri ele alındı.
Candela'nın, Türkiye'deki tek yetkili temsilcisi olan İnnova Medikal, dünyadaki gelişmeleri çok yakından takip ederek profesyonellere sunacağı tüm uluslararası teknoloji ve ürünlerin "etkin, güvenilir ve başarısı kanıtlanmış" olmasına büyük önem veriyor.

Dünyadaki en ileri, Pulse Dye lazer teknolojisi "Vbeam"

Vbeam Pulse Dye lazeri dünyadaki en ileri teknolojiye sahiptir ve çeşitli vasküler tedavilerde güvenilir ve etkin olduğunu yıllardır süren çalışmalarla kanıtlamıştır. Vbeam; doğum lekeleri, rosacea ve skarlar gibi birçok endikasyonun güvenli ve etkili bir şekilde giderilmesini sağlayarak dermatolojik tedavilerin değişimine sebep olmuştur. Günümüz lazer teknolojisinde "altın standart" olarak belirtilen Vbeam Pulse Dye lazer, dolgu uygulaması sonrası morarmaların, yara izlerinin giderilmesinde, çatlak ve akne tedavileri gibi bütün uygulamalarda başarıyla kullanılmaktadır.

Dünyada ilk ve tek çift dalga boylu pikosaniye lazeri "PicoWay"

PicoWay ise Candela'nın olağanüstü yenilikçi pikosaniye lazeri olarak dikkat çekiyor. PicoWay'in benzersiz çalışma modu, dokuya ultra-kısa atımlarla enerji iletilmesine dayanıyor. Bu enerji atımları, foto-akustik etki yaratarak dövme boyasını veya pigmentasyonu daha küçük, daha kolay elimine edilebilen partiküllere parçalıyor.
PicoWay, pikosaniye aralığında (saniyenin trilyonda biri kadar sürede ) dokuya enerji iletiyor. Bu enerji atımları, foto-akustik etki yaratarak dövme boyasını veya pigmentasyonu daha küçük, daha kolay elimine edilebilen partiküllere parçalar. Aynı zamanda bu en yüksek peak power'a sahip PicoWay ile en kısa pikosaniye atımlarla uygulamalar, hastaların hep ulaşmak istediği bir konfordur. Diğer sistemlerden %40 daha kısa pikosaniye atımlar sayesinde daha düşük enerjide tedavilerde devrim yaratacaktır.

Dövme ve kalıcı makyajın silinmesinde, cilt lekelerinin azaltılması ve ortadan kaldırılmasında, bugüne kadar kullanılan lazerlerden, çok daha gelişmiş ve güçlendirilmiş olan bu yeni lazer grubu, tedavide önemli avantajlar sağlıyor. Artık dövmeler, eskisinden daha kısa sürede, daha az rahatsızlık vererek ve daha etkin bir şekilde temizlenirken; çeşitli nedenlerden oluşan cilt lekelerinin uzaklaştırılmasında da, yüz güldürücü sonuçlar alınıyor. PicoWay ayrıca lazerle cilt gençleştirme ve kırışıklık tedavilerinde seansları 6-10 seanstan 3-4 seansa indiriyor…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Lazer Teknolojileri' için ünlü doktorlar İstanbul'da buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement