Lezzet ve Sağlık Bir Arada - Son Dakika
Güncel

Lezzet ve Sağlık Bir Arada

Lezzet ve Sağlık Bir Arada

Kenwood, vitamin deposu meyve suları hazırlayabileceğiniz üstün teknoloji ile üretilmiş katı meyve sıkacakları sunuyor.

04.09.2012 15:58

Avrupa'nın kahvaltı hazırlama ürünlerinde lider markası İngiliz Kenwood, vitamin deposu meyve suları hazırlayabileceğiniz üstün teknoloji ile üretilmiş katı meyve sıkacakları sunuyor. Okula giderken, yemek sırasında ve günün her saatinde posalarından ayrıştırılmış taptaze ve saf meyve suları için Kenwood JE730 ve JE880 katı meyve sıkacaklarını mutlaka deneyin!

Kenwood, geniş ürün yelpazesiyle tüm tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Dünyadaki en son teknolojiyi mutfaklara taşıyan ve piyasaya sunduğu ürünleriyle mutfaklarda zaman tasarrufu da sağlayan Kenwood, müşteri memnuniyetini maksimum seviyelere taşıyor. Kenwood'un kullanıcılarına sunduğu JE730 model ve JE880 model katı meyve sıkacakları, hem kolay hem de leziz meyve suları hazırlamanızı sağlıyor.

MEYVEYİ POSASINDAN TAMAMEN AYIRAN APEX TEKNOLOJİSİ!

Her iki katı meyve sıkacağında da bulunan üstün apex teknolojisi, suyu tamamen posasından ayırarak, içim sırasında ağıza herhangi bir pütürün gelmesini engelliyor.

Büyüme çağındaki çocukların severek içeceği posasız meyve suları, yetişkinler için de ayrı bir vitamin kaynağı. Her yaştan insanın rahatça kullanabileceği Kenwood katı meyve sıkacakları, pratik kullanımıyla zamandan tasarruf sağlarken, çeşitli foksiyonlarıyla da kolayca temizleniyor.

Plastik dış görünüme sahip Kenwood JE730 katı meyve sıkacağının, 3 litrelik metal posa haznesi, meyveyi posasından ayırmaya yarayan apex teknolojisi, katı ve yumuşak meyveler için iki ayrı hız ayarına sahip 1000 W güçlü motoruyla leziz meyve suları sıkma imkanı sunuyor.

Paslanmaz çelikten üretilmiş, Kenwood JE880 katı meyve sıkacağının özel kapatma butonu ile yarı profesyonel kontrol mekanizması, posaları tek seferde hazneye gönderme özelliği ve etkili 2000W maksimum motor gücü ile meyveleri profesyonelce sıkma imkanı sağlıyor.

Kenwood tevsiye edilen satış fiyatı JE880 599TL, JE730 349 TL'dir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lezzet ve Sağlık Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement