LG, OLED TV'si ile Ödülleri Toplamaya Başladı - Son Dakika
Güncel

LG, OLED TV'si ile Ödülleri Toplamaya Başladı

LG, OLED TV\'si ile Ödülleri Toplamaya Başladı

LG Electronics, ev elektroniği alanında bu yıl da EISA ödüllerinin sahibi oldu.

28.08.2012 13:00

LG Electronics, European Imaging and Sound Associations (EISA) 2012 tarafından OLED TV modelleri 55EM970V ve 55EM975V ile 'Ekranda Başarı'; Cinema 3D Smart TV modeli 55LM960V ile 'Avrupa Smart TV Ödülü'ne değer görüldü. Ürünler, Avrupa'nın 19 farklı ülkesinde yayınlanan 50 audio ve ses dergisinin değerlendirmesi sonucu ödülleri kazandı. Ev elektroniği alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan EISA, teknoloji, tasarım ve inovasyon alanlarında en yüksek puanı alan ürünlere veriliyor.

LG Electronics Ev Elektroniği Bölümü Başkan ve CEO'su Havis Kwon, "LG OLED TV ve Cinema 3D Smart TV ürünlerimizle elde ettiğimiz bu ödüller ev elektroniğindeki liderliğimizi bir kez daha gösterdi. Satışların yanı sıra EISA'da bir araya gelen kanaat liderlerinin görüşleri, mühendislerimiz ve tasarımcılarımız için büyük önem taşıyor" dedi.

4 mm kağıt inceliği

LG'nin, dünyanın en incesi olma özelliğine sahip OLED TV'si olağanüstü görüntü kalitesi ve geniş açılı izleme olanağı ile göz dolduruyor. WRGB teknolojisinden güç alan OLED TV, 4 Color Pixel ve 3 ana piksele beyaz bir alt piksel ekleyen, bu yolla herhangi bir açıdan renklerin daha net algılanmasını sağlayan "Color Refiner" teknolojisine sahip. Zarif ve şık tasarımlı LG OLED TV ayrıca, 4 mm'lik kağıt inceliğinde çerçevesiyle izleme keyfini vazgeçilmez kılıyor. Bu yılın başlarında, Consumer Electronics Show'a (CES) katılan 2700 şirketin değerlendirmesiyle LG'nin 55 inç OLED TV'si 'CES'in En İyi Ürünü'; CNET tarafından ise 'Etkinliğin En İyi Ürünü' ünvanına değer görülmüştü. OLED TV ayrıca Mayıs ayında Kore'de gerçekleştirilen World IT Show etkinliğinde 'Multimedya Teknolojisi Başkanlık Ödülü'nün sahibi oldu.

Fark yaratan LG Cinema 3D gözlükler

LG'nin 55LM960 Cinema 3D Smart TV'si ses tanıma, hareketi algılama, çevirme ve işaretleme gibi komutları yerine getiren Sihirli Kumanda'ya sahip. LG'nin Smart TV kullanıcı dostu arayüzleri içerik ve uygulamalara hızlı ve kolay erişim sunuyor. LG Film Patterned Retarder (FPR) teknolojisi sayesinde LG Cinema 3D Smart TV gözle görülür biçimde farklı 3D deneyimi sunarken Nano Full LED özelliği ışığın eşit dağılımını sağlıyor ve görüntü kalitesini yeni bir boyuta taşıyor. Ürün ayrıca EISA Komitesi tarafından büyük övgü alan, uygun fiyatlı, hafif ve rahat 3D gözlükleriyle fark yaratıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LG, OLED TV'si ile Ödülleri Toplamaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement