Li Na Finale Kaldı - Son Dakika
Güncel

Li Na Finale Kaldı

Li Na Finale Kaldı

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul 2013'ün teklerde ilk finalisti Li Na oldu.

28.10.2013 08:30

VE Lİ NA FİNALDE…

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul 2013'ün teklerde ilk finalisti Li Na oldu. Çinli tenisçi, İstanbul'daki turnuvanın ilk şampiyonu Petra Kvitova'yı 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 geçerken, sezon sonu şampiyonasında ilk defa finale kalmış oldu. Maç toplamda 1 saat 36 dakika sürdü.

Oyuncuların maç sonrası açıklamaları ise:

Petra Kvitova

Dünkü maçta çok efor harcadığımı düşünüyorum. Bugün de savaşmaya hazırdım ancak performansım yeterli gelmedi. Li Na çok iyi oynadı özellikle ikinci sette tek bir şans bile elde edemedim. Li Na'nın harika bir backhand'i olduğunu biliyorum ve maçta bunu nerelerde kullanacağını kestirmek çok zor oldu. Bütün sezon boyunca inişler ve çıkışlar oldu. Yine de bu turnuva sezon içerisindeki en iyi turnuvalarımdan biri oldu.

Li Na

Bugün dünya sıralamasında ilk üçte olma hedefimi tutturdum. Ama tabii bu daha başlangıç. Bu son turnuvada şanslı ya da mutlu olup olmadığımı bilmiyorum, ama 2013 için mutlu bir son oldu. Maçta servislerimi kullanırken hiçbir şey düşünmedim çünkü çok düşünürsem belki maçı kaybedebilirdim. Şimdi kortta ne yapacağıma odaklanmak zorundayım, finalde kiminle oynayacağıma değil. Ben oyunumu oynamak durumundayım.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Li Na Finale Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement