Libya'da Silahlı Saldırı: 1 Ölü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Libya'da Silahlı Saldırı: 1 Ölü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Libya\'da Silahlı Saldırı: 1 Ölü

Bingazi'de kimliği belirsiz kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti.

Libya'nın doğusundaki Bingazi kentinde düzenlenen silahlı saldırıda bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Bingazi Ortak Güvenlik Operasyonları Birimi'nden bir kaynak, Sağlık Bakanlığı'nın Teftiş ve Takip Bölümü Başkanı İsam el-Ucali'nin kimliği belirsiz kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybettiğini belirtti.

Kaynak, kimliği belirsiz kişilerin Ucali'ye düzenlediği silahlı saldırının, Bingazi kentinin "Kar Yunus" bölgesinde gerçekleştiğini kaydetti.

Bingazi'deki el-Cela Hastanesi'nden bir kaynak, Ucali'nin göğsünden aldığı kurşun yarasıyla hayatını kaybettiğini ifade etti. - Bingazi

Kaynak: AA