Libya Havayolları, Avrupa hava sahasının İstanbul-Trablus seferleri için açılmasıyla uçuş süresinin bir saat kısaldığını açıkladı.
Libya Havayolları'ndan yapılan açıklamada, İstanbul-Trablus uçuşları için artık Yunanistan ve Malta hava sahasının kullanılmaya başlandığı belirtildi.
Avrupa hava sahasının kullanılmasıyla İstanbul-Trablus uçuşunun daha önceki güzergahın süresine göre (3 buçuk saat) yaklaşık bir saat kısaldığı (2 buçuk saat) kaydedildi.
Bu adımla yakıt tüketimi azaltılarak işletme verimliliğinin artırıldığı ve yolcular açısından vakit tasarrufu sağlandığı aktarıldı.
Açıklamada, İstanbul seferlerinde Avrupa hava sahasının açılmasında emeği geçen Libya Ulaştırma Bakanlığı ve Sivil Havacılık Otoritesine teşekkür edildi.
Son Dakika › Güncel › Libya Havayolları, İstanbul-Trablus uçuşlarında Avrupa hava sahasını kullanmaya başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.