Tacizcinin Darp Ettiği Libyalı Kadın, Tecavüzü Hatırlamadı - Son Dakika
Güncel

Tacizcinin Darp Ettiği Libyalı Kadın, Tecavüzü Hatırlamadı

Adana'da kaldığı otele giden Libyalı kadın, karanlık bir noktada kimliği belirsiz bir kişi tarafından taciz edildi. Genç kadın, "Tecavüze uğradım mı hatırlamıyorum" dedi.

03.12.2015 09:28  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kendisini taciz eden şahsa karşı koyduğu için darp edilen Libyalı kadın, vatandaşlar tarafından baygın halde bulundu.

KARŞI KOYUNCA DARP ETTİ

Olay, Yüreğir ilçesi ile Seyhan ilçesini birbirine bağlayan Seyhan Nehri üzerindeki tarihi Taşköprü'de meydana geldi. İddiaya göre, kaldığı otele giden Libyalı Hana M. (33), köprüden geçtiği sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından taciz edildi. Köprünün karanlık noktasında kimsenin olmamasını fırsat bilen tacizci, kendisine karşı koyan genç kadını darp etti.

VATANDAŞLAR POLİSE HABER VERDİ

Kadını baygın ve yüzü kanlar içinde bulan vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hana M.'yi Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ise bölgede kadının verdiği eşkal doğrultusunda çalışma yaptı.

"TECAVÜZE UĞRADIM MI HATIRLAMIYORUM"

Hastanede tedavi altına alınan Hana M., polise verdiği ifadede tacizcinin ameliyatlı burnuna vurduğu için bayıldığını ve bir şey hatırlamadığını belirterek, "Baygın olduğum için tecavüze uğradım mı, uğramadım mı hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.


Bu bilgi doğrultusunda doktorlar tarafından muayene edilen kadının tecavüze uğramadığı belirlendi. Genç kadın da şikayetçi olmayarak tedavisinin ardından hastaneden ayrıldı.




Tacizcinin Darp Ettiği Libyalı Kadın, Tecavüzü Hatırlamadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tacizcinin Darp Ettiği Libyalı Kadın, Tecavüzü Hatırlamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • cumali: Her tarafta genelevleri yasaklarsan olacagi bu. 6 21 Yanıtla
  • SERKAN: ADANAYI SİL BAŞTAN TASARLAMAK LAZIM ÖNCE ORADAKİ KROLARI KOBANİ ÇÖPLÜĞÜNE GÖNDERMEK GEREK 10 5 Yanıtla
  • haydar: Kendini bunlar insan olduğunu sanıyor 13 1 Yanıtla
  • Pompacı: Adana da sıradan bir gün 9 5 Yanıtla
  • KAPAKÇI: SİZİN ŞEHİRLERİNİZDE HEP HADIMLAR VAR ANLAŞILAN ADANAYA LAF ATACAGINIZA ŞEHİRLERİNİZDEKİ PİSLİKLERİ TEMİZLEYİN KLAVYE ERKEKLERİ 8 5 Yanıtla
  • vale: Adanada kokarcalarin işi. 10 1 Yanıtla
  • Yilmazguney ince cumali: Ben tamolarak ocivarda oturuyorum genelde disaridan gelen insanlarin enugrakyeri bunu gercek söyluyorum adanali yapmaz biz yerli halk olarak üzulüyoruz 3 8 Yanıtla
  • ADANALI : gelde adana'ya sana anlatim hasan efendi herkes adana diye sallıyor sizlerin memleketi çokmu temiz 4 5 Yanıtla
  • ADANALI : wolverine yorumuna dikkat et birkaçtane pisliği herkese mal edemezsin İstanbul çokmu temiz pisliğin merkezi ora 5 3 Yanıtla
  • ahum: Yine erkek yine şiddet utanmaz erkek milleti igrenc mahluklar 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement