Lidyana.com "Endeavor Girişimci Şirketi" Seçildi - Son Dakika
Güncel

Lidyana.com "Endeavor Girişimci Şirketi" Seçildi

Lidyana.com "Endeavor Girişimci Şirketi" Seçildi

Lidyana.com, geçtiğimiz sene Wired dergisi tarafından da Avrupa'nın en gözde girişimlerinden biri seçilmişti.

09.05.2013 15:05

Şubat 2012'de takı ve aksesuar satış sitesi olarak kurulup daha sonra moda dikeyine dönen, güçlü ortaklık yapısı, zengin ürün gamı ve ünlülerle yaptığı işbirlikleriyle adından sıkça söz ettiren ve 2013 Endeavor Girişimci Şirketi seçilen Lidyana.com, geçtiğimiz sene Wired dergisi tarafından da Avrupa'nın en gözde girişimlerinden biri seçilmişti. Yandex'ten aldığı yatırımla uluslararası platformda da genişlemeyi planlayan Lidyana, Endeavor Girişimci Şirketi olmaya hak kazanmasıyla bu yolda önemli bir adım atmış oldu.

Bu yıl, mevcut Endeavor Girişimcilerinin seri girişimlerinin de Endeavor Girişimci Şirketi sayılıp desteklerinden faydalanmaları için yeni bir süreç oluşturuldu. İkisi eski ISP panelisti biri yönetim kurulu üyesi ile yapılan üç mülakat sonucunda, Lidyana'nın Endeavor Girişimci Şirketi seçilmesine karar verildi.

Endeavor, gelişmekte olan ülkelerde girişimcileri destekleyen, merkezi New York'ta olan ve kâr amacı gütmeyen bir organizasyon. Murat Özyeğin başkanlığındaki Türkiye yönetim kurulunda Ali Koç, Alp Saul, Bülent M. Çelebi, Cansen Başaran Symes, Ebru Özdemir, Emre Kurttepeli, Ferit Şahenk, Hayri Çulhacı, Işık Keçeci Aşur, Mahmut Ünlü, Mustafa E. Say, Özcan Tahincioğlu, Selçuk Yorgancıoğlu, Sina Afra, Suzan Sabancı Dinçer, Ümit Boyner ve Vuslat Doğan Sabancı yer alıyor.

Endeavor'da bir ilk!

Lidyana.com kurucu ortaklarından Hakan Baş, Yale Üniversitesi'nde eğitimini sürdürürken Endeavor'da staj yapmış ve kurucusu olduğu Peak Games ile daha önce de Endeavor Girişimcisi olmuştu. Hakan Baş halen Endeavor Danışma Kurulu'nda aktif rol alıyor.

Lidyana.com'un Endeavor Girişimi seçilmesiyle ilk kez bir girişimcisinin ikinci bir şirketi Endeavor'a seçilmiş oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lidyana.com 'Endeavor Girişimci Şirketi' Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement