Lipton Ice Tea'nin En Havalı Kutusunu Kim Tasarlayacak? - Son Dakika
Güncel

Lipton Ice Tea'nin En Havalı Kutusunu Kim Tasarlayacak?

Lipton Ice Tea\'nin En Havalı Kutusunu Kim Tasarlayacak?

Lipton Ice Tea'nin "Tasarımcı Aranıyor! Daha iyisini yapabilir misin?" yarışması başlıyor.

10.07.2013 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en sevilen soğuk çay markası Lipton Ice Tea, şimdi senenin en moda Lipton Ice Tea kutusunu yaratacak tasarımcıyı arıyor.

Lipton Ice Tea'nin yeni 250 ml kutulu ürünleri, Çilek ve Tropik Meyve Aromalı "Dragonfruit" ile Ananas ve Tropik Meyve Aromalı "Tropicool" için gerçekleşecek "Tasarımcı Aranıyor! Daha iyisini yapabilir misin?" isimli tasarım yarışması Lipton Ice Tea'nin resmi Facebook sayfasından katılımcılarla buluşacak. Ece Sükan, Yolanthe Cabau Sneijder, Mert Vidinli ve PepsiCo İçecek Türkiye Pazarlama Direktörü Deniz Aktürk Erdem'in jüri üyeliğini yapacağı yarışmada, finale kalacak olan en beğenilen 10 tasarım sizlerin oylarıyla belirlenecek. Daha sonra seçilen 10 tasarımdan jüri üyelerinin oylarıyla birinci gelecek olan tasarım Lipton Ice Tea'nin yeni ince formlu kutularını süsleyecek; yarışmada ilk üçe kalan tasarımcılar da Vespa LX 150 motorsikletin sahibi olacak. Bakalım Türkiye'nin en havalı Lipton Ice Tea kutusunu kim tasarlayacak? Detaylı bilgi için www.facebook.com/liptoniceteaTR adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lipton Ice Tea'nin En Havalı Kutusunu Kim Tasarlayacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • aynur: Şeker hastaları da bu yaz seninle ye. Bilsin diye 0 şeker ve tatlandırıcı içermeyen Ice tea talep ediyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement