Londra'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Londra'daki Terör Saldırısı

Londra\'daki Terör Saldırısı

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İngiltere'nin başkenti Londra'nın Westminster bölgesinde dün gece düzenlenen terör saldırısını kınadı.

04.06.2017 21:33

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İngiltere'nin başkenti Londra'nın Westminster bölgesinde dün gece düzenlenen terör saldırısını kınadı.

Kanada Başbakanlık Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Trudeau, "Kanada, dün gece birçok masum insanın öldüğü ve yaralandığı İngiltere'de meydana gelen anlamsız saldırıyı kınıyor. Öldürülenlerin arasında bir Kanada vatandaşının olduğunu acı bir şekilde öğrendik. Sevdiklerini kaybeden aile ve yakınlarının acılarını paylaşıyor ve yaralı olanlara acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

İngiltere halkının ve Londralıların yaşanan sıkıntı karşısında büyük bir güç ve direnç gösterdiğini ifade eden Trudeau, şunları kaydetti:

"Kısa süre önce Manchester ve Westminster bölgesinde yapılan saldırılardan sonra bu duruma tanık olduk. Bu sefer de farklı olmayacak. Bu nefret dolu davranışlar bizi caydırmıyor, sadece kararlılığımızı güçlendiriyor. Kanada halkı İngiliz halkı ile birliktedir. Terörle mücadele etmek ve failleri adalete teslim etmek için Birleşik Krallık ve tüm müttefiklerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kanada hükümeti, bu kez ailelere saygının dışında yorum yapmayacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Londra'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement