Lösemili Çocuklar Haftası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lösemili Çocuklar Haftası

Lösemili Çocuklar Haftası
31.10.2014 16:53

LÖSEV, "Kim Korkar Lösemiden?" sloganı ile lösemiye dikkat çekmeyi ve bilinç uyandırmayı hedefliyor.

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, "2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası"nda, "Kim Korkar Lösemiden?" sloganı ile tüm Türkiye'de lösemiye dikkat çekmeyi ve bilinç uyandırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Ezer, yazılı açıklamasında, haftanın, LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı önderliğinde hayata geçirildiğini belirtti.

Hafta kapsamında, LÖSEV Kardeş Okullarında seminerlerin gerçekleşeceği bilgisini veren Ezer, alışveriş merkezleri ile alanlarda kurulacak stantlarla başta çocuklar olmak üzere tüm ülkede löseminin ne olduğu, lösemi ve kanserden nasıl korunabileceği ve hastalık esnasında ve sürecinde dayanışmanın öneminin paylaşılacağını kaydetti.

Ezer, LÖSEV'e kayıtlı 16 binin üzerinde hastaya sağlanan maddi, ayni ve sosyal desteklerin yanı sıra Türkiye'de lösemi ve kanser konusunda bilinçlendirme ve farkındalık yaratma faaliyetlerini yürütmeye devam ettiklerini kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lösemili Çocuklar Haftası - Son Dakika


Advertisement