Lösemili Çocuklar Partide Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Lösemili Çocuklar Partide Eğlendi

Lösemili Çocuklar Partide Eğlendi

LÖSEV Kayseri Şubesi, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle 50 çocuğun katıldığı kutlama yaptı.

11.11.2017 17:50

LÖSEV Kayseri Şubesi, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle 50 çocuğun katıldığı kutlama yaptı. Çocuklar düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlendi.

Lösev tarafından 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle düzenlenen partide çocuklar keyifli anlar yaşadı. Palyaçonun gösterileri ile eğlenen çocuklar, müzikle dans etti. Lösev Sosyal Hizmet Uzmanı Sema Kaya yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

"50 lösemili çocuğumuz ile eğlenmeleri ve sosyal ortamlara katılmaları için böyle bir etkinlik düzenledik. Toplum maskeli çocuk gördüğünde korkuyor. Bulaşıcı olmasından çekiniyorlar ama lösemi bulaşıcı hastalık değildir. Maskeli görülen çocuklardan çekinmeyin. O çocukların vücutları daha hassas olduğu için çevreden korunmak için maske takmaktadırlar. Ülke genelinde yılda 180 bin kişi kanser hastalığına yakalanıyor. Bunun önüne geçmek için hastalığa karşı farkındalığın yüksek olması gerekir."

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lösemili Çocuklar Partide Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement