LÖSEV tırı, Soma'da - - Son Dakika
Güncel

LÖSEV tırı, Soma'da -

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından, maden faciasının yaşandığı Soma'da ailelere çeşitli ihtiyaç maddeleri dağıtıldı.

23.06.2014 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından, maden faciasının yaşandığı Soma'da ailelere çeşitli ihtiyaç maddeleri dağıtıldı.

"Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı" projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili çocukların ailelerine kuru gıda, giyim, tekstil, kırtasiye ve oyuncak gibi bağışları ulaştıran LÖSEV tırı, Soma Kaymakamlığı önünde ihtiyaçları karşıladı. Tıra gelen vatandaşlar diledikleri ürünlerden aldı.

LÖSEV Sosyal Hizmetler Birimi Görevlisi Nursen Çakmaklıoğulları, vakıf olarak 15 yıldır çocuklara hizmet verdiklerini, tırlarının il il, ilçe ilçe dolaşarak bağışlanan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını anlattı.

Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine hem başsağlığı dilemek hem de ihtiyaçlarını sormak amacıyla geldiklerini dile getiren Çakmaklıoğulları, "Soma'da yaşayan lösemili çocuklarımız ve ailelerimiz ile bir aradayız. Çocuklarımızı elimizden geldiğince mutlu etmeye çalışıyoruz. Umarız böyle bir felaket bir daha yaşanmaz" dedi.

Çakmaklıoğulları, tıra gelenlerin kuru gıda, oyuncak, kıyafet ve tekstil ürünlerini ücretsiz olarak temin ettiklerini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel LÖSEV tırı, Soma'da - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement