Stadda Başlayan Gerginlik, Dışarıya Sıçradı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Stadda Başlayan Gerginlik, Dışarıya Sıçradı

Stadda Başlayan Gerginlik, Dışarıya Sıçradı
04.06.2015 02:07  Güncelleme: 16:51

Bursa'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finalinde Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-2'lik skorla yenerek kupayı alması ile stadda başlayan gerginlik, dışarıya sıçradı.

Bursa'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finalinde Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-2'lik skorla yenerek kupayı alması ile stadda başlayan gerginlik, dışarıya sıçradı. Staddan ayrılan Bursaspor taraftarları polise taş ve şişe atarken, polis müdahale etmeyerek gerilimin artmasını önledi.

Bursa'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finalinde Galatasaray'ın 3-2 lik skorla Bursaspor'u yenerek kupaya ulaşırken, stadda başlayan gerginlik dışarıda devam etti. Stadda kendilerine ayrılan tribünlerin koltuklarını kıran Bursaspor taraftarları, stad çıkışında da polise taş ve şişe attı.

Polisin taraftarlara müdahale etmemesi nedeniyle bir süre sonra taraftarlar dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Stadda Başlayan Gerginlik, Dışarıya Sıçradı - Son Dakika


Advertisement