Maganda Kurşunuyla Omzundan Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Maganda Kurşunuyla Omzundan Yaralandı

Maganda Kurşunuyla Omzundan Yaralandı

Denizli'de sabah bayram namazı için camiye giden 16 yaşındaki Mustafa Ali Hatırlı, nereden geldiği belli olmayan kurşunla sağ omzundan yaralandı.

04.10.2014 16:33

Denizli'de sabah bayram namazı için camiye giden 16 yaşındaki Mustafa Ali Hatırlı, nereden geldiği belli olmayan kurşunla sağ omzundan yaralandı. Hatırlı, tedavisinin ardından taburcu edildi. Ateş açan şehir magandasının kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında, Fatih Mahallesi 1931/6 Sokak üzerinde meydana geldi. Bayram namazına giden Mustafa Ali Hatırlı, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan kurşunla sağ omzundan yaralandı. Yakınları tarafından otomobille Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hatırlı'nın omuzundaki kurşun çıkarıldı. Hatırlı'nın 'yorgun mermi' olarak tabir edilen kurşunla yaralandığı belirlendi. Kurşunun omuzundaki kemiğe isabet edip kaldığı öğrenildi. Ateş açan şehir magandasının kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bayram namazı için evden çıktığını belirten Mustafa Ali Hatırlı, "Evden çıktım. Arkadaşlarımı alıp bayram namazına gidecektim. Sokakta yürürken, silah sesi duydum ve omuzumda acı hissetim. Kanamaya başlayınca hastaneye geldik. Neyse kurşun yavaşlamış, o yüzden omzumda ilerlemedi. Ucuz kurtuldum başıma isabet edebilirdi" dedi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maganda Kurşunuyla Omzundan Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement