Makel'in Eğitim Yuvalarına Desteği Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Makel'in Eğitim Yuvalarına Desteği Devam Ediyor

Makel\'in Eğitim Yuvalarına Desteği Devam Ediyor

Avcılar Endüstri Meslek Lisesi'nde yapılan "Makel Tesisat Atölyesi" geçtiğimiz günlerde Avcılar İlçe Kaymakamı Hasan Kürklü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal tarafından açılarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

11.04.2014 15:29  Güncelleme: 08:54

Yeni atölye ile birlikte meslek lisesi öğrencileri teorik dersleri anında uygulama yapabilecekleri daha modern bir atölyeye kavuşmanın sevincini yaşadılar.

Makel Şirketler Grubu adına açılışa katılan Genel Müdür Hakan Öztürk yaptığı açıklamada insanın sürekli gelişen bir varlık olduğunu ve gelişmenin en önemli yolunun ise eğitim olduğunu belirterek eğitimin, doğum anı ile başlayan ve nefes almak gibi yaşamın son aşamasına kadar devam eden bir süreç olduğunu söyledi.

Öztürk konuşmasına şöyle devam etti : "Geleceğimiz olan öğrencilerimize karşı sorumluluk hisseden bir firma olarak Makel Tesisat Laboratuarı ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmayı tamamladık. Bu modern laboratuarı öğrencilerimize teslim etmenin sevinci içerisindeyiz. Derslerinde başarılı olmaları, geleceğe daha iyi hazırlanmaları amacı ile çocuklarımıza daha modern bir ortam ve uygulama alanı sunmaya çalıştık." dedi

Makel tesisat laboratuarı Avcılar İlçe Kaymakamı Hasan Kürklü, Makel Şirketler Grubu Genel Müdürü Hakan Öztürk ve okul yönetimi ile birlikte kurdele kesilerek kullanıma açıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Makel'in Eğitim Yuvalarına Desteği Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement