Malatya'da 206 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Malatya'da 206 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Malatya\'da 206 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Yol kontrolü yapan Malatya polisi, bir TIR’ın içerisinde 40 ayrı paket halinde daralı toplam 206 kilo 276 gram esrar maddesi ele geçirdi.

21.01.2016 16:24

Yol kontrolü yapan Malatya polisi, bir TIR'ın içerisinde 40 ayrı paket halinde daralı toplam 206 kilo 276 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yol kontrolü yapıldı. Konuyla ilgili Malatya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, risk analizi sonucunda durdurulan bir TIR'da arama yapan polis ekiplerinin, 40 ayrı paket içerisinde daralı toplam 206 kilo 276 gram esrar maddesi ele geçirdiği, olayla ilgili G. Y. isimli şüphelinin gözaltına alındığı ve şahsın "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma" suçundan adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, "Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz ediyor. Bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 Polis İmdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları gerekiyor" denildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malatya'da 206 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement