Malatya'da Cinayetle Sonuçlanan Kavgada 6 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Cinayetle Sonuçlanan Kavgada 6 Tutuklama

Malatya\'da Cinayetle Sonuçlanan Kavgada 6 Tutuklama

Malatya'da güzellik merkezi işletmesi ile ilgili kavgada 1 kişinin bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

28.06.2013 18:04

Malatya'da güzellik merkezi işletmesi ile ilgili kavgada 1 kişinin bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya merkez İnönü Caddesi PTT binası yanında 26 Haziran Çarşamba akşam saatlerinde çıkan kavgada bıçakla yaralanan Yunus Kaya (27), kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 12 şüpheliden 4'ü ifadelerinin alınmasının ardından serbest kalırken, katil zanlısı Bilal Ç. ile Serdar K., Sertaç S., Aytekin P., Burak S., Erkan S., Barış Ö. ve Barzani Y. Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu'nda ifadeleri alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye sevke dilen şüphelilerden Serdar K. ve Erkan S. adli kontrol şartı ile serbest kalırken, Bilal Ç., Sertaç S., Aytekin P., Burak S., Barış Ö. ve Barzani Y. tutuklanarak cezaevine konuldu.

Adli kontrol şartı ile serbest kalan şüphelilerden Serdar K., daha sonra 5 ayrı suçtan aranması ve 3 ayrı dosyadan 10 yıl hapis cezası bulunması nedeniyle tutuklandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malatya'da Cinayetle Sonuçlanan Kavgada 6 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement