
Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina kararına uymayan kişi, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurduna yerleştirildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, polis ekipleri, Kovid-19 tedbirleri kapsamında 92 motorize ekip, 474 personelin katılımıyla denetimlerini sürdürüyor.
Çalışmalar kapsamında 19 kişiye maske takmamaktan işlem yapan ekipler, karantina kararına uymayan bir kişiyi de işleminin ardından yurda yerleştirdi.
Ekipler, 2 bin 82 kişiyi maske takmaları ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri yönünde uyarırken iş yerlerini de denetledi.
Son Dakika › Güncel › Malatya'da karantina kararına uymayan kişi KYK yurduna yerleştirildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.