Malatya'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Malatya'daki Trafik Kazası

Malatya\'daki Trafik Kazası

Kazada yaşamını yitiren 5 öğretmenin öğrencileri ve meslektaşları, olayın üzüntüsünü yaşıyor Gövdeli Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Karaca: "Daha dün gördüğüm öğretmenlerim vefat etmiş, çok üzgünüm"

13.12.2013 14:23

Malatya'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 öğretmenin öğrencileri ve meslektaşları, olayın üzüntüsünü yaşıyor.

Gövdeli İlkokulunda görev yapan Derya Şahin (29) ve Emine Coşkun (23), Kapıdere Ortaokulunda çalışan Alişan Ergen (26) ve Erhan Yaşar (24) ile Gövdeli Ortaokulunda görevli Çetin Kuşbay'ın (29) trafik kazasında yaşamını yitirmesi, öğretmenlerin ailelerinin yanı sıra öğrencilerini ve meslektaşlarını üzüntüye boğdu.

Öğretmenlerin cenaze töreni dolayısıyla bu okullarda eğitime bugün ara verildi. Okullarına sabah saatlerinde gelen bazı öğrenciler, eğitime ara verildiğini öğrenince evlerine döndü.

Gövdeli Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerinden Vakkas Karaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmenlerinin kazada yaşamını yitirdiğini dün akşam öğrendiğini belirterek, "Her gün gördüğüm, daha dün gördüğüm öğretmenlerim vefat etmiş. Çok üzgünüm" dedi.

Yeda Tat adlı öğrenci ise okulda herkesin üzgün olduğunu belirterek, kazayı duyunca ağladıklarını söyledi.

Gövdeli ve Kapıdere'de görevli öğretmenleri taşıyan Bilal Andiç yönetimindeki 44 NS 615 plakalı minibüs, Malatya-Adana karayolu Tavşantepe mevkisinde dün 31 ASY 96 plakalı tırla çarpışmıştı. Kazada, öğretmenler Derya Şahin, Emine Coşkun, Alişan Ergen, Erhan Yaşar ve Çetin Kuşbay ile şoför Bilal Andiç yaşamını yitirmiş, 3'ü öğretmen, 1'i doktor 4 kişi yaralanmıştı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement