Malatya'daki devlet erkanı ile Sivil Toplum Kuruluşları Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından verilen iftar yemeğinde buluştu.
23 Temmuz Pazartesi günü Havuz başında verilen iftar yemeğine Vali Doç. Dr. Ulvi Saran, AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, TSO Başkanı H.Hüseyin Erkoç, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti il başkanları, başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile daire müdürleri katıldı.
İftar yemeğinden önce kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, katılımcılara teşekkür ederek, Ramazan Ayının huzur ve barış içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.
Dünyanın dörtbir yanında üzücü olayların yaşandığını belirten Başkan Çakır, "Özellikle İslam coğrafyasında yaşanan olaylar bizleri daha çok üzüyor. Umarım Ramazan Ayı bu tatsız olayların önüne geçer ve bir daha yaşanmamasını sağlar. Ramazan Ayını amacına uygun olarak yaşamamız gerekiyor. Çevremizdeki fakirleri, komşuları gözetmek, akraba, dost ziyaretlerinde bulunmak, kırgınlıkların giderilmesine çalışmak hepimizin temel görevi olmalıdır" dedi.
Son Dakika › Güncel › Malatya İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.