"Mali"Li Turistin Cüzdanını Çalan 3 "Suriyeli" Kadın Güven Timleri'nce Yakalandı - Son Dakika
Güncel

"Mali"Li Turistin Cüzdanını Çalan 3 "Suriyeli" Kadın Güven Timleri'nce Yakalandı

İstiklal caddesi üzerindeki bir giyim mağazasında Mali uyruklu bir kadının çantasındaki cüzdanı çalan Suriye uyruklu 3 kadın Güven Timleri tarafından yakalandı.

08.12.2014 20:18

İstiklal caddesi üzerindeki bir giyim mağazasında Mali uyruklu bir kadının çantasındaki cüzdanı çalan Suriye uyruklu 3 kadın Güven Timleri tarafından yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan acıklamaya göre, olay cumartesi akşamı saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir giyim mağazasında alışveriş yapan Mali uyruklu A.D. (20) adlı kadının çantasının içerisinde bulunan cüzdan, Suriye uyruklu 3 kadın tarafından çalındı.

Olaydan sonra araştırma yapan Güven Timleri Şube Müdürlüğü görevlileri, kamera görüntülerinden eşkal bilgileri tespit edilen Suriye uyruklu L.M.M. (22), N.E.A. (35) ve A.M.E.M. (40) adlı kadınları bir gün sonra yakaladı.

Zanlılar hakkında adli işlem başlatıldı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Mali'Li Turistin Cüzdanını Çalan 3 'Suriyeli' Kadın Güven Timleri'nce Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement