Mali Müşavirin Ev ve İş Yerinde Arama - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Mali Müşavirin Ev ve İş Yerinde Arama

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir mali müşavirin ev ve iş yerinde, FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında arama yapıldı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir mali müşavirin ev ve iş yerinde, FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında arama yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Özgürlükçü Dayanışma Partisi (ÖDP) Zonguldak İl Başkanlığı görevini de yürüten Mali Müşavir A.D.'nin ev ve iş yerinde polis ekipleri arama yaptı. FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarının hesaplarının incelenmesi amacıyla başlatılan arama sırasında polis ekipleri çok sayıda doküman ile bilgisayar kayıtlarına el koydu. Mali Müşavir A.D. gözaltına alınmazken, basın mensuplarına açıklama yaparak kendisinin FETÖ ile hiçbir bağı olmadığını, hesabını tuttuğu müşterileri arasında şu ana kadar gözaltına alınan ya da tutuklanan kimsenin bulunmadığını söyledi.

Öte yandan polis ekiplerinin, dokümanlar ile bilgisayar kayıtları üzerindeki incelemeleri sürüyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA