Maltepe'de Silahlı Saldırıda Yaşamını Yitiren İsmail Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Maltepe'de Silahlı Saldırıda Yaşamını Yitiren İsmail Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Maltepe\'de Silahlı Saldırıda Yaşamını Yitiren İsmail Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Maltepe'de önceki gün gerçekleşen silahlı saldırıda yaşamını yitiren İsmail Doğan için Cemevi'nde tören düzenlendi.

06.10.2014 15:44

Maltepe'de önceki gün gerçekleşen silahlı saldırıda yaşamını yitiren İsmail Doğan için Cemevi'nde tören düzenlendi. Bir yıl önce aynı yerde öldürülen Hasan Ferit Gedik'in annesi Nuray Gedik de törene katılarak ailenin acısını paylaştı.

Gülsuyu Mahallesi Emek Caddesi üzerinde Cumartesi saat 16.30 sıralarında iki çocuk babası İsmail Doğan (41) ile bir grup arasında tartışma yaşandı. Tartışma bir anda büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kurşunlara hedef olan iki çocuk babası İsmail Doğan yaşamını yitirirken, kardeşi Mesut Doğan yaralandı. Halk Cephesi, uyuşturucu çetesi tarafından öldürüldüğünü öne sürdüğü İsmail Doğan için bugün yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe katılan eylemciler, "İsmail Doğan'ı çeteler katletti hesabını soracağız" yazılı pankart açtı. Yürüyüşün ardından Maltepe Cemevi'nde tören düzenlendi. Törene, aralarında bir yıl önce aynı yerde öldürülen Hasan Ferit Gedik'in annesi Nuray Gedik'in de bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Ailenin acısını paylaşan Gedik, "Acımız ortak. Benim oğlumu da bir yıl önce bu çeteler acımasızca katletti. Acılarını paylaşıyorum. Acımız büyük diyorum. Bu ailenin de başı sağ olsun. Acımız bir. Diyecek hiçbir şey yok" dedi.

İsmail Doğan'ın ağabeyi Musa Doğan ise "Burada bir rant sağlandığı belli. Çetecileri buraya sokup bizim çocukları da çeteci olarak belirtiyorlar. Biz 35 senedir burada oturuyoruz. Kimseye zararımız dokunmadı. Ama bu çeteler araya nifak sokarak gençleri birbirine düşürüyor. Bu ilk değil son da olmayacak. Bunun son olmasını istiyorum. Diğer kardeşim iyi" diye konuştu. Cenaze töreninin ardından Doğan'ın cenazesi defnedilmek üzere Pendik Şeyhli Mezarlığı'na götürüldü. Öte yandan Mesut Doğan'ın da tedavisinin devam ettiği öğrenildi. - Stanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maltepe'de Silahlı Saldırıda Yaşamını Yitiren İsmail Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement