Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesinde sinekle mücadele çalışması başlattı.
Büyükşehir Belediyesi Manavgat Hizmet Birimi sinekle mücadele ekipleri, ilçede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Gündüz, sineklerin bulunduğu noktalar, insan ve diğer canlıların da zarar görmemesi için biyolojik yöntemlerle bataklık, bina altı sular ve benzeri yerler ise kimyasal yöntemlerle ilaçlanıyor.
Sinek üremesine neden olan atık lastikler toplanıyor, kayalık ve hayvan barınaklarında da belirli periyotlarla ilaçlama yapılıyor.
Sinekle mücadele ekipleri, yazın gelmesi ve sıcakların artmasıyla gece de çalışmalara başladı.
Manavgat merkez mahalleleri başta olmak üzere doğudan batıya kadar sorumluluk alanı içinde kalan tüm mahallelerde sivrisinek, uçkun, karasinek ve yakarcalara karşı 19 araçla ilaçlama gerçekleştiriliyor.
Son Dakika › Güncel › Manavgat'ta Sinekle Mücadele Çalışmaları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.