Manisa Belediyesi Konuklarını Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Manisa Belediyesi Konuklarını Ağırladı

Manisa Belediyesi Konuklarını Ağırladı

Başkan Ergün, konuklara Manisa hatırası ürünler ve çeşitli hediyeler de takdim etti.

24.03.2012 16:17

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, bu yıl 472.'si düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Festivali etkinlikleri kapsamında ilimize gelen yabancı konuk ülkelerin büyükelçileri, konsolosları, Belediye Başkanları ve halkoyunları göstericileri onuruna Manisa Belediyesi'nde kokteyl verdi. Başkan Ergün, konuklara Manisa hatırası ürünler ve çeşitli hediyeler de takdim etti. Konuklar, gösterilen misafirperverlikten dolayı Başkan Ergün'e teşekkürlerini sundu.

Belediye hizmet binasında gerçekleşen kokteyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak, Süleyman Çoban, Belediye Meclis üyeleri, onur konuğu ülke KKTC, Avustralya, Makedonya, Özbekistan, Rusya büyükelçi ve konsolosları, kardeş şehirler Almanya Ingolstadt, Bosna Hersek Prijador, KKTC Güzelyurt Belediye Başkanları ve Belediye Meclis üyeleri ile Çin Halk Cumhuriyeti, Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Macaristan, Özbekistan, Fildişi Sahilleri ve KKTC halkoyunları ekipleri katıldı.

Manisa'da 472.'sini kutladıkları Mesir Festivali'ne 250'nin üzerinde uluslararası konuğun katıldığını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bu ağırlamada bir organizasyon eksikliği olduysa özür dileriz. Sizleri Manisa'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Festivalimize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından Başkan Ergün, büyükelçiler, konsoloslar, kardeş şehir belediye başkanları ve halkoyunları ekiplerine Manisa hatırası ürünler ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Manisa'daki Değişim ve Gelişim Gözle Görülür Seviyede

Kokteylde bir konuşma yapan KKTC Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, kardeş şehirde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Manisa'yla kucaklaştığımız, Mesir'in 472.'sini kutladığımız bu güzel günde Manisa'da Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sayın Cengiz Ergün'ün Manisa'da değişim ve gelişime katkı sağlaması ve bu değişim ve gelişimin gözle görülür oranda olması bizleri oldukça sevindirdi. Mesirin bu güzelliğini paylaşırken, kentin de gelişime ve değişmesine katkı koyan Manisalılara da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Konuşmalar ve hediyeleşmelerin ardından tören, düzenlenen kokteylle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Belediyesi Konuklarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement