Manisa'da 20 Rütbeli Asker Fetö'den Gözaltında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisa'da 20 Rütbeli Asker Fetö'den Gözaltında

06.10.2016 12:26

MANİSA'daki Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında bu sabah çeşitli rütbelerden 20 asker gözaltına alındı.

MANİSA'daki Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında bu sabah çeşitli rütbelerden 20 asker gözaltına alındı. Dün adliyeye sevk edilen 22 polisten de 10'u tutuklandı.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bu sabah kentte 2 yarbay, 3 yüzbaşı, 8 üsteğmen, 6 astsubay ve 1 uzman çavuş olmak üzere toplam 20 asker gözaltına alındı. Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Gözaltı kararı bulunan ve izinde olduğu öğrenilen 1 üsteğmenin ise arandığı öğrenildi.

POLİSLERDEN 10'UNA TUTUKLAMA

FETÖ/PDY'ye yönelik geçen 24 Eylül'de, Manisa merkezli 43 kentte düzenlenen ve aralıklarla süren operasyonda gözaltına alınan 82 polisten 22'si dün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden A.K, C.A., B.Y., S.Y., F.A., E.A., M.G., Ş.S., B.A. ve M.D. tutuklandı. Nöbetçi sulh ceza hakimliği şüphelilerden Ö.C., M.Ç., E.A., S.T., A.Ç., D.S., Ş.S., M.G., Ö.T., A.S., M.G. ve S.Ö.'yü ise adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da 20 Rütbeli Asker Fetö'den Gözaltında - Son Dakika


Advertisement