Manisa'da Bayram Canlılığı - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Bayram Canlılığı

Manisa\'da Bayram Canlılığı

Manisa Belediyesi bir haftadır kent merkezinde yürüttüğü etkinlikleri, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ziyaret etti.

21.05.2012 08:42

MANİSA Belediyesi'nin 'Bayramımızı Kutluyoruz' sloganıyla bir haftadır kent merkezinde yürüttüğü etkinlikleri, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ziyaret etti. Manisa Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencilerinin Müzik dinletileri ve sergileri gezen Başkan Ergün, esnaflardan ve vatandaşlardan da etkinliklerle ilgili görüş aldı.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak, Hasan Eryılmaz, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olması nedeniyle kent merkezinde bir haftadır devam eden etkinlikler kapsamında müzik dinletisi yapan yerel sanatçıları izledi. Kent merkezindeki sevgi yolları ile Kültür Merkezi önünde gerçekleşen müzik dinletilerinin vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldığı belirtildi. Genç müzisyenler tarafından seslendirilen parçaları dinleyen ve müzisyenleri tek tek kutlayan Başkan Ergün, esnaflardan ve vatandaşlardan da etkinliklerle ilgili görüş aldı. Manisalılar, 19 Mayıs kapsamında düzenlenen etkinlikler nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür etti.

SERGİLER GÖZ DOLDURDU

Ardından Başkan Ergün, Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu'ndaki Ahsen İzci Bakal, Dilek Göl Dabanlıoğlu ve Nilay Çavuşoğlu tarafından açılan 'Üç Kadın Üç Renk' adlı sergiyi gezdi. Yağlı boya, tuval çalışması ve şiir kitaplarının sergilendiği sergiyi gezen ve sergiyi açanlardan bilgi alan Başkan Ergün, eserlerin tam notu hak ettiğini ifade etti. Sergi sahiplerinden Ahsen İzci Bakal, Başkan Ergün'e şiir kitabını imzalayarak hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa'da Bayram Canlılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement