Manisa Kömür Sobası Kurbanı Anne-oğul Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Manisa Kömür Sobası Kurbanı Anne-oğul Son Yolculuklarına Uğurlandı

Kömür sobası kurbanı anne-oğul son yolculuklarına uğurlandıMANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen ve kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitiren Hamide Yaşar (86) ile oğlu Ali Yaşar'ın (56) cenazeleri gözyaşları içinde toprağa verildi.

06.11.2017 19:25

Kömür sobası kurbanı anne-oğul son yolculuklarına uğurlandı

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen ve kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitiren Hamide Yaşar (86) ile oğlu Ali Yaşar'ın (56) cenazeleri gözyaşları içinde toprağa verildi.

Alaşehir'e 20 kilometre mesafedeki kırsal Gümüşçay Mahallesi'nde yaşayan Ömer Yaşar (60), bugün saat 06.00 sıralarında, bir süre önce by-pass ameliyatı olan alt kattaki evinde yalnız yaşayan annesini kontrole gitti. Kendisindeki anahtarla kapıyı açarak içeri giren Yaşar, annesi Hamide Yaşar ve ağabeyi Ali Yaşar'ı yataklarında hareketsiz şekilde bulup, durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen anne-oğula ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alınan anne-oğul doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlatırken anne-oğulun yakınları tarafından hastane morgundan alınan cenazeleri son kez Gümüşçay Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirilerek helalik alındı. Cenazeler evin önüne geldiğinde, gözyaşları sel oldu. Hellalik alınmasından sonra anne-oğulun cenazeleri ikindide Gümüşçay Camisi'ne götürüldü. Burada düzenlenen cenaze töreninde 4 çocuk babası Ali Yaşar'ın eşi Raziye Yaşar (52) ağıtlar yaktı. Süleyman Yaşar (65) da kardeşi Ali Yaşar'ın by-pass ameliyatı olan annelerini yalnız bırakmamak için yanında kaldığı için canından olduğunu belirtip, gözyaşı döktü. Kılınan namazın ardından anne-oğulun bir süre omuzlarda taşınan cenazesi mahalle mezarlığına götürülüp, toprağa verildi.

Manisa Kömür Sobası Kurbanı Anne-oğul Son Yolculuklarına Uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Kömür Sobası Kurbanı Anne-oğul Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement