Manisa'ya Milli Moral - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Manisa'ya Milli Moral

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle zor günler geçiren Manisalılar, A milli takımın haberiyle az da olsa moral buldu.

Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle zor günler geçiren Manisalılar, A milli takımın haberiyle az da olsa moral buldu.

Teknik direktör Fatih Terim'in 18 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılacak kampın kadrosuna Akhisar Belediyespor'dan 2, Manisaspor'dan da 1 oyuncuyu davet etmesi yüz güldürdü. Terim, Akhisar Belediyespor'dan  stoper Uğur Demirok ve orta saha oyuncusu Bilal Kısa ile Manisaspor'dan kaleci Volkan Babacan'ı A Milli Takım kadrosuna çağırdı.

Bilal ay yıldızlı formayı 9, Uğur ise 1 kez giyerken, Manisasporlu Volkan Babacan ilk kez A milli takımda görev almanın sevincini yaşayacak. 3 sezondur Akhisar Belediyespor'un teknik direktörlüğünü yapan Hamza Hamzaoğlu da Fatih Terim'in yardımcısı olarak kafilede yer alacak. - İzmir

Kaynak: DHA