Manisalı Bayanlardan Başkan Ergün'e Övgü - Son Dakika
Güncel

Manisalı Bayanlardan Başkan Ergün'e Övgü

Manisalı Bayanlardan Başkan Ergün\'e Övgü

Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret ederek, Manisa'ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti.

19.04.2013 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSALI bir gurup bayan, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret ederek, Manisa'ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti. Manisa'daki değişimi yakından takip ettiklerini söyleyen bayanlar, önümüzdeki süreçte Başkan Ergün'ü büyükşehir belediye başkanı olarak görmek istediklerini ifade etti. Başkan Ergün de kentteki değişimin takdir edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tek amacımız Manisa halkına hak ettiği en iyi hizmeti yapmaktır." dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Latife Erman eşliğinde bir araya gelen Manisalı bayanları makamında ağırladı. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ile Plan ve Proje Müdürü Taner İçöz de hazır bulundu. Bayanlar adına konuşan Latife Erman, Manisa'daki değişimi yakından takip edenler olarak, kente ve halka yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Ergün'e teşekkür etmek istediklerini belirtti. Kendilerini makamında ağırlama nezaketi gösteren Başkan Ergün'e Manisa'yı güzel bir şehir haline getirdiği için minnettar olduklarını söyleyen Erman, "Biz Manisa'da yaşayan hanımlar olarak Manisa Belediyesi'nden çok memnunuz. Çünkü sizler kentimize çok güzel şeyler yaptınız, yapmaya devam ediyorsunuz. Özellikle Çanakkale Şehitleri Anıtı ile bizleri duygulandırdınız, gururlandırdınız. Manisa'nın caddeleri ve sokakları çiçeklerle, yeşilliklerle rengarenk oldu. Bunlar takdir edilecek çalışmalar." dedi.

Bayanlardan Adaylığa Tam Destek

Manisa'nın köklü ailelerine mensup bayanlar olarak Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün arkasında olduklarını ifade eden Latife Erman, önümüzdeki yerel seçimlerde kendisini büyükşehir belediye başkanı olarak görmek istediklerini belirtti. Erman sözlerini şöyle sürdürdü, "Biz aylardır sizlere gelip düşüncelerimizi, gözlemlerimizi söylemeyi düşünüyorduk. Bizleri kırmayıp ağırladınız. Şuanda Manisa'ya gelen giden herkes şehrimizi çok beğendiklerini söylüyor. Özellikle uzun müddet Manisa'ya gelmeyenler burada yaşayanlara gıpta ediyor. Biz de bu güzelliklerin elbette devamını diliyoruz. Sizi sıkı tutacağız. Yapmak istediklerinizin hep arkasında olacağız. İnşallah Manisa'nın büyükşehir belediye başkanı olursunuz. Bizlerin size desteği tamdır."

En İyi Hizmeti Yapmanın Gayretindeyiz

Bayanların övgü dolu sözleri karşısındaki memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Manisa'daki değişimi yakından takip ettikleri için bayanlara teşekkür etti. Bulundukları makamın hakkını vermeye, Manisa halkına en iyi hizmeti yapmaya gayret ettiklerini ifade eden Başkan Ergün, "Ziyaretinizden ve güzel sözlerinizden dolayı şahsım ve tüm belediye personelim adına teşekkür ediyorum. Eksik olmayın. Böylesi güzel bir kentte yaşayan insanlarımız için güzel şeyleri yapmanın çabasındayız. Halkımıza layık olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Biz hizmet makamlarındayız. Dolayısıyla en iyi hizmeti yapmaya çalışıyoruz." dedi. Bayanların büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı konusundaki sorularına da cevap veren Başkan Ergün, "Elbette en önemlisi sağlık ve huzur. Bir ay öncesine kadar adaylığı düşünmüyordum. Bildiğiniz üzere biz kendi yağımızla kavrulan, kendi işiyle meşgul insanlardık. Geçtiğimiz süreçte bir anda gelişmeler yaşandı. O yüzden herşeyin hayırlısını diliyoruz. Herşey yazgı, alın yazısı meselesi. Rabbim ne yazdıysa onu yaşarız." diye konuştu.

Manisa'ya Hizmete Devam

Bayanlara, Manisa Belediyesi olarak çalışmaları devam eden hizmetlere yönelik bilgi veren Başkan Ergün, özellikle kent içi otopark sorununu çözecek olarak katlı otoparklarda ihale aşamasına gelindiğini müjdeledi. Manisa'da yaşayan her kesimden halkın memnuniyet duyacağı çalışmalar içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Ergün, "Bildiğiniz üzere Manisa'da sorunlar birikmiş durumdaydı.

Fakat bu sorunlar en az 30-40 sene öncesinden planlama hatalarından kaynaklanan sorunlar. Kentimizde özelikle otopark sıkıntısı var. Yolların genişletilmesinden kaynaklanan, imarda yüksek kat verilmesi gibi sorunlar önümüzdeydi. Bunlarla ilgili çalışmalara yönelik olarak Emekliler Parkı'na bu ay ihalesini gerçekleştirdiğimiz takdirde 400 araçlık otopark yapımının startını vereceğiz. Aynı şekilde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nde son olur yazısının gelmesiyle birlikte Subay Lojmanları'nın bulunduğu alanın da otopark yapımı için ihalesine çıkacağız. Bunun yanı sıra her kesime hitap edecek Kent Park'ı kente kazandırmanın aşamasındayız. Şuanda bu proje için yer teslimi safhasındayız. Bir aya kadar 170 bin metrekarelik Kent Park Projesi'ni hayata geçireceğiz. Muhteşem bir alanı kentimize kazandıracağız. Bildiğiniz gibi Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağımız ile yeni garajın inşaatı hızla devam ediyor. Kısacası bir yanda inşaatlar devam ediyor, bir diğer yanda yapımını tamamladığımız hizmetlerin açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Bu Manisa hepimizin, bu hizmetlerin de hepsi Manisa halkımız için." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisalı Bayanlardan Başkan Ergün'e Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement