Manisaspor'da Baio Olmadı - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Baio Olmadı

Manisaspor\'da Baio Olmadı

TRANSFER yasağını kaldırdıktan sonra transferleri arda arda yapan Manisaspor'un Sparta Rotterdam'dan Yalany Baio'nun Türkiye macerası kısa sürdü.

01.09.2016 14:57

TRANSFER yasağını kaldırdıktan sonra transferleri arda arda yapan Manisaspor'un Sparta Rotterdam'dan Yalany Baio'nun Türkiye macerası kısa sürdü. İki gün önce Manisa'ya gelerek antrenmanlara başlayan 22 yaşındaki Gine-Bissau asıllı Portekizli futbolcu sözleşme imzalamasına rağmen evrakı yetişmediği için lisansı çıkarılamadı.

Sporting Lizbon ve Liverpool altyapısında eğitim alan, geçen sezon Hollanda Ligi'nde forma giyen Baio, bu gelişme üzerine Manisa'dan ayrılıp, KKTC ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu'na transfer oldu.

Yaşananları şanssızlık olarak değerlendiren Başkan Abdullah Mergen, genç futbolcunun peşini bırakmayacaklarını belirterek, "Baio'yu sürekli izleyeceğiz ve devre arasında tranfser edeceğiz. Şu an itibariyle 25 kişilik bir kadro kurduk. Alternatifimiz bol.

18 kişilik kadroya giremeyen oyuncular, o hafta U 21 takımına gidecekler. Sürekli antrenman ve maç içinde olacaklar" dedi.

Hücum futbolunu benimseyecek ofansif bir ekiple üst sıraları zorlamak istediklerini kaydeden Teknik Direktör Koray Palaz ise Manisaspor'un ligde önemli başarılara imza atacağını söyledi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Baio Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement