Manisaspor'da Düşüş Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Düşüş Sürüyor

Ptt 1'inci Lig'de zor günler geçiren Manisaspor, Şanlıurfaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olarak son sıraya iyice yerleşirken 2 hafta önce Tahir Karapınar'ın yerine büyük umutlarla göreve getirilen yeni teknik direktör Taner Taşkın da siyah beyazlı ekibin derdine derman olamadı.

02.11.2014 11:55

Ptt 1'inci Lig'de zor günler geçiren Manisaspor, Şanlıurfaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olarak son sıraya iyice yerleşirken 2 hafta önce Tahir Karapınar'ın yerine büyük umutlarla göreve getirilen yeni teknik direktör Taner Taşkın da siyah beyazlı ekibin derdine derman olamadı.

Taner Taşkın yönetiminde çıktığı ilk maçında evinde Karşıyaka'ya 2-0 yenilen Manisaspor, ikinci maçında Şanlıurfaspor'a boyun eğerek kötü gidişini sürdürdü. Şanlıurfaspor önünde kaçırdıkları gollerin kurbanı olduklarını söyleyen Taner Taşkın, "Yakaladığımız 3-4 pozisyondan birini bile değerlendirebilseydik, sahadan galip ayrılabilirdik" dedi.

Takımının performansından memnun olduğunu dile getiren Taner Taşkın, "Manisaspor şu anda ligin dibinde olabilir ama bundan sonraki süreçte sahada daha istekli, ne yaptığını bilen bir Manisaspor olacak ve bu da skora yansıyacak" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Düşüş Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement