Marley Çantalar Türkiye'de! - Son Dakika
Güncel

Marley Çantalar Türkiye'de!

Marley Çantalar Türkiye\'de!

Bob Marley ruhunu, Marley çantalarında taşıyın!

11.07.2013 09:52

Efsane reggae sanatçısı Bob Marley'in müzik yoluyla paylaştığı 'tek sevgi tek dünya' sloganından yola çıkılarak, Marley vizyonunun devamlılığını sağlamak amacıyla yaratılan Marley markası, seçkin ürünleriyle Türkiye'de!

Çevre dostu malzemelerden üretilen ve dünya pazarında dikkatleri üzerine toplayan Marley markalı çantalar ile bu yaz Bob Marley ruhunu çantanızda taşıyın!

Efsane reggae sanatçısı Bob Marley'in 'tek sevgi tek dünya' vizyonundan yola çıkılarak, Marley ailesi tarafından yaratılan Marley markası Türk tüketicilerle buluştu.

Yüksek kalitesi ve ilginç tasarımının yanı sıra, "çevre dostu" özelliğiyle ön plana çıkan çantalar, REWIND™ adı verilen Marley patentli %30'u kenevir, %30'u organik pamuk ve %40'ı geri dönüştürülmüş plastik şişeler (RPET)'den elde edilen kumaş ile üretiliyor. Geri kazanılmış derinin kullanıldığı sağlam ve estetik Marley çantalar, Bob Marley ruhunu çantanlarında taşımak isteyen kullanıcıların beğesine sunuluyor.

Laptop, tablet bilgisayar, cep telefonu, kulaklık gibi yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz eşyalarınızı tümünü koyabileceğiniz fermuarlı, büyük ve küçük aksesuar ceplerinin bir araya getirildiği Marley markalı çantaların Marley Livelyup serisinde, açık gri ve koyu gri renk seçenekleriyle 6 model bulunuyor.

Bob Marley ruhu detaylarda gizlidir

Çantanın ön yüzünde yer alan 06.02.45 olan Bob Marley'in doğum tarihi, farklı iplik renklerinin asimetrik kullanımı gibi Marley ruhunun, çantaların her detayında yanstıldığını görebilirsiniz.

1 Love Vakfı, Marley tüketicisiyle hayat buluyor

Sosyal sorumluluk alanında dünya genelinde bir çok önemli projesi bulunan Marley markası, ürünlerin satışından elde edilen gelirin bir kısmını yine Marley Ailesi tarafından kurulan 1Love Vakfı'na (www.onelove.org) aktararak, gençlik, müzik, çevre ve spor alanında yapılan sosyal sorumluluk projelerine fon sağlıyor.

Alacağınız her Marley ürünü ile 1Love Vakfı'na katkı sağlayarak, sosyal sorumluluk projelerine destek verebilirsiniz.

Fiyatları 259,00 ile 629,00 TL arasında değişen Marley markalı çantaları www.mobicom.com adresinde veya Vakkorama mağazalarında bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marley Çantalar Türkiye'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement