Marmaris'te 4 Saatte Metrekareye 80 Kilo Yağmur - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te 4 Saatte Metrekareye 80 Kilo Yağmur

Marmaris\'te 4 Saatte Metrekareye 80 Kilo Yağmur

Marmaris'te sabah saatlerinde etkisini artırarak, yaklaşık 4 saat aralıklarla devam eden sağanak yağmurda, metrekareye 80 kilo yağmur düştüğü belirtildi.

04.12.2014 17:06  Güncelleme: 18:39

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde sabah saatlerinde etkisini artırarak, yaklaşık 4 saat aralıklarla devam eden sağanak yağmurda, metrekareye 80 kilogram yağmur düştüğü belirtildi.

İlçede bugün saat 10.00'da başlayan yağmur yaşamını olumsuz etkiledi. 4 saat aralıklarla sağanak yağmurun etkili olduğu ilçede, sokak ve caddeler suyla doldu. Rüzgarın şiddetinin 47 kilometreye ulaştığı ilçede, olası bir olumsuzluğa karşı bazı katamaran ve özel tekneler iskeleden uzaklaşıp açığa demirlendi. Yağmur ve rüzgarın etkisini yitirmesi ve belediye ekiplerinin belli bölgelerde önlem alması sonucu ilçede hayat normale döndü.

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 24 saatte 21-50 kilogram yağmur beklediklerini, ancak metrekareye dört saatte 80 kilogram yağmurun düştüğünü açıkladı.

Cumartesi gününe kadar yağmur beklenmediği kaydedildi. Cumartesi gününden sonra ilçede bir hafta boyunca yağışın aralıksız olarak devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te 4 Saatte Metrekareye 80 Kilo Yağmur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement