Marmaris'te Orman Yangını - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Orman Yangını

Marmaris\'te Orman Yangını

Muğla'nın Marmaris ilçesinde orman yangını çıktı.

05.09.2012 00:55

Muğla'nın Marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Yangında 5 kişi dumandan etkilendi, 1 kişi düşerek yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Marmaris'in Yalancıboğaz mevkisindeki ormanlık alanda, gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına 15 arazöz, 4 ilk müdahale aracı, 100 işçi, 6 teknik eleman ve çevre beldelerden itfaiye ekipleri müdahale etti. Alevler, yaklaşık 1 saatlik müdahale sonucu söndürüldü.

Marmaris Orman İşletme Müdürü Özkan Şahin, yangının kundaklama sonucu çıkmış olabileceğini belirterek, "Yangın bölgesinde herhangi bir yüksek gerilim hattı yok. Mesire alanı da değil. İnsan kaynaklı olduğu ortada. 1 hektar kadar alan zarar gördü. Soğutma çalışmalarımız sabaha kadar sürecek" dedi.

5 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Öte yandan, yangın söndürme çalışmalarına katılan 4 işçi ve 1 vatandaş dumandan etkilendi. 5 kişi, olay yerine çağrılan ambulanslar ile Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir işçinin ise yangına müdahale ederken düştüğü, kolunun ezildiği ve dişinin kırıldığı öğrenildi.

Olay yerine gelen Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Marmaris Orman İşletme Müdürü Özkan Şahin'den yangınla ilgili bilgi aldı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Orman Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement