Mastercard, "Paha Biçilemez Sürprizler"le İstanbul Sokaklarında - Son Dakika
Güncel

Mastercard, "Paha Biçilemez Sürprizler"le İstanbul Sokaklarında

Mastercard, "Paha Biçilemez Sürprizler"le İstanbul Sokaklarında

MasterCard, "Paha Biçilemez Şehirler" Projesi kapsamında, MasterCard kart sahiplerine şimdi de "Paha Biçilemez Sürprizler" sunuyor.

09.05.2014 10:52

MasterCard, dünyanın sayılı yıldız şehirlerinde hayata geçirdiği uluslararası "Paha Biçilemez Şehirler" Projesi kapsamında, MasterCard kart sahiplerine şimdi de "Paha Biçilemez Sürprizler" sunuyor.

Projeye dair reklam filminin çekimleri sırasında, İstanbullular şaşırtan sürprizlerle buluşurken, projenin websitesi www.pahabicilemezbirgun.com üzerinden düzenlenecek yarışmayla, üç şanslı kişi kendi tasarladıkları günü yaşayacak ve 26 Mayıs'taki Justin Timberlake konserini izleyecek.

MasterCard sahiplerinin, İstanbul'a dair ayrıcalıklara ulaşabildiği "Paha Biçilemez İstanbul" platformunun ardından İstanbullular şimdi de, projenin bir uygulaması olan "Paha Biçilemez Sürprizler" ile tanışıyor. Projenin ilk buluşmasına ait reklam filmi de, dijital mecralarda yayına girdi.
Gizli kamera ile çekilen filmde, MasterCard sürprizlerinin yer aldığı kutuların, gece saatlerinde İstanbul'un çeşitli yerlerine yerleştirildiğini görüyoruz. Günün erken saatlerinden itibaren meraklı bakışların hedefi olan şeffaf kutular, sadece MasterCard kart sahipleri tarafından kartları okutularak açılabiliyor. MasterCard ve Justin Timberlake global işbirliği kapsamında yürütülen sürpriz kampanyanın çekimlerinde, Justin Timberlake konserine Diamond Ring'den bilet ve son çıkan albüm plağı gibi hediyelere kavuşan İstanbullular'ın yüzündeki şaşkınlık, izlemeye değer görüntüler yaratırken gülümsetiyor.
Filmin sonunda izleyiciler, www.pahabicilemezbirgun.com adresine yönlendirilirken, burada yeni bir sürprizle karşılaşıyorlar: "Şehirde paha biçilemez bir gün sizce nasıl olur?" sorusunu yanıtlayanlar içinden seçilecek üç şanslı kişi, hayallerindeki günü yaşadıktan sonra, 26 Mayıs'ta gerçekleşecek Justin Timberlake konserini izleme ayrıcalığına sahip olacak.

KÜNYE BİLGİSİ:

Reklamveren: MasterCard
Reklamveren Yetkilisi: Ceren Türkben Kaya, Ayça Bodur
Reklam Ajansı: Voden
Kreatif Direktör: Erdem Ateş
Kreatif Strateji Direktörü: Tayfun Eker
Yönetmen: Emre Başaran
Proje Yöneticisi: Sezen Ahıskal
Prodüktör: Oğuz Özsoy, Tayfur Sonkaya
Mecra: Online

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mastercard, 'Paha Biçilemez Sürprizler'le İstanbul Sokaklarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement