MATSO, faaliyetlerini rapor haline getirdi - Son Dakika
Güncel

MATSO, faaliyetlerini rapor haline getirdi

MATSO, faaliyetlerini rapor haline getirdi

MATSO tarafından 2016 yılında gerçekleştirilen faaliyetlerinin bazısının yanı sıra Oda'nın kuruluşu, idari yapısı ve görevleri, misyonu, vizyonu ve kalite politikası ile kurum içi birimlerinin sorumlulukları yer alıyor.

27.05.2017 11:52

MATSO tarafından 2016 yılında gerçekleştirilen tüm çalışmalar bir kitapta toplanarak rapor haline getirildi.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından, gerçekleştirilen faaliyetler yer aldığını "2016 faaliyet Raporu" çıkarıldı.

"MATSO olarak yoğun bir çalışma takvimi gerçekleştirdik"

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Oda olarak her yıl yoğun faaliyet dönemi geçirdiklerini belirterek 2016 yılı içerisindeki gerçekleşen çalışmaların bazılarından oluşan bir faaliyet raporu çıkardıklarını söyledi. Hazırlanarak kitap haline getirilen raporun kurumun web sayfasında yer aldığını ifade eden Boztaş, "Oda olarak 2016 yılın da ortaya koyduğumuz yoğun çalışmaları geride bıraktık. 2016 yılı içerisinde gerek üyelerimize gerekse bölgemize yönelik önemli çalışmalar yürüttük. Hazırlanan bu faaliyet raporunda, geçen yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz Odamız ve İlçe gündeminde öne çıkan çalışmalar, Odamızın kuruluşu, idari yapısı, birimleri ve görevleri konularını yer verdik.

Geride bıraktığımız bir yılın özeti olan bu rapor, bizlerin çalışmalarımızı görmemiz ve değerlendirmemiz açısından olduğu kadar, bu çalışmaların üyelerimize ve kamuoyuna ulaştırılmasında son derece önemli bir işlevi yerine getirecektir. Kurumların görevlerinin, çalışmalarının, hedeflerinin ve yüklendiği misyonun anlatılmasında ve aktarılmasında bu tür yayımların yararlı olduğu düşüncesini taşımaktayız.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Odamız, üyelerimiz ve Manavgat için çalışmaya devam ediyoruz. B u çalışmalarda gücümüzü üyelerimizden ve Manavgat'tan alacağımızı belirterek, siz değerli üyelerimize ve değerli Manavgatlılara destekleri için şimdiden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MATSO, faaliyetlerini rapor haline getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement